СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС: +359 893 608 779

Solid-C

За нас

СОЛИД КРИЕЙШЪНС си е поставила като основна цел да предоставя на клиентите ни висококачествени продукти и услуги на достъпни цени, като същевременно предлага най-модерните, елегантни, сигурни, дълготрайни и съобразени с вашия интериор решения.

Нашият опит и обширните ни проучвания в областта на опънатите тавани и алуминиевата и PVC дограма ви гарантират, че ще реализираме на практика вашата представа за визия и стил с най-качествените материали и перфектно изпълнение на най-изгодни цени.

Заложили на вашето удобство, като поредна съществена цел от нашата мисия, СОЛИД КРИЕЙШЪНС ви предлага голямо разнообразие и от комарни мрежи, които да ви осигурят необходимите покой и сигурност в летните месеци.

За да удовлетворим всички ваши желания ние работим с екип от отлични професионалисти и се стремим постоянно и непрекъснато да увеличаваме и поддържаме високо ниво на обслужване.

От изключително значение за нас е коректността в отношенията с клиентите и партньорите ни, с което искаме да спечелим вашето доверие.

Ние сме отговорни и креативни – при нас ще получите компетентни съвети за правилния избор на най-подходящия за вас продукт, бърз и качествен монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване.