PVC дограма

aluplastAluplast е име на изпитана и качествена немска PVC дограма, която се нарежда на 3-то място сред немските компании по производство и продажба на профили за дограма. Марката е изключително търсена благодарение на сериозните си характеристики и отлично качество, които я класират в челната тройка.

Aluplast е добра, сигурна и качествена PVC дограма, на която потребители по цял свят се доверяват. Компанията е разработила разнообразни технологични решения за дограма за врати и прозорци, които гарантират невероятни топлоизолационни и шумоизолационни качества. Ако искате да се радвате на най-добрата дограма, то Aluplast ще Ви предложи своето разнообразие от качествени PVC продукти.

rehauRehau Ви предлага своите високоефективни решения, за да се сдобиете с най-качествената PVC дограма, която Ви осигурява икономия на енергията, комфорт и уют.

Rehau използва само най-висококачествените материали, а системните технологии предоставят множество различни възможности за реализация на естетически външен вид.

vivaplastПрофилите VIVA Plast произвеждани от фирма “ВИАС” ЕООД са разработени, конструирани и изпитани с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм. За първи път в България се използват най-модерните матрици със специално покритие – така наречените “POWER TOOLS”.

profilinkPROFILINK е водещ производител на PVC профили за прозорци, врати, облицовки, щори и специализирани изделия. Фирмата се асоциира с висококачествени продукти.

 

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ ОТ ТОЗИ ТИП »