Опънати тавани

Опънатите тавани могат да бъдат онзи елемент от вашия дом, вила или офис, който да го допълва, да му придава елегантност, лукс или уют и да разгръща в пълна степен неговата индивидуалност. Опънатите тавани притежават необходимите стил и уникалност, внасят артистичност и красота, които могат да предизвикат възхищение у всеки.

Подходящи са за всякакви по предназначение сгради и помещения, включително и мокри, като се пригаждат и придават завършеност на всякакви по оформление и дизайн интериори. Много успешно се съчетават със съответния стил и цялостната визия на ресторанти, хотели, търговски центрове.

Материалите са нетоксични, водонепроницаеми и устойчиви на влага. Повърхността им е идеално гладка, антистатична и се почиства лесно. Високото качество на материалите за опънатите тавани гарантира дълготрайността на цветовете, а самата технология отговаря на най-високи изисквания и стандарти.

И най-капризния клиент може да открие перфектно решение за своя интериор сред богатата гама от цветове и текстури – мат, гланц, металик, декоративни, текстилни и огледални повърхности.

Бързият и лесен монтаж, осъществен от нас на най-високо качество и абсолютно достъпна цена, е още една причина да се спрете на нас и нашите продукти.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПРЕДЛАГАНИ ПРОДУКТИ ОТ ТОЗИ ТИП »